Dhr P.J.J.A.P. Avontroodt

Pieter Avontroodt studeerde in 1998 af als tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven, België. Onmiddellijk daarna startte hij aan dezelfde universiteit zijn Msc-opleiding in de Parodontologie welke hij voltooide in 2001. Tot in 2004 werkte hij als consulent en wetenschappelijk onderzoeker aan de KU Leuven. Hij verrichtte voornamelijk onderzoek naar halitose, botregeneratie en initiele parodontale therapie. Hij is auteur en co-auteur van verschillende gerefereerde nationale en internationale publicaties.
Sinds 2003 is hij werkzaam in de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Breda, waar hij zijn stage volgde voor zijn erkenning door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Deze erkenning werd hem verleend in 2004. In de praktijk verdeelt hij zijn werkzaamheden tussen de implantologie en de parodontologie.
Zijn interesse gaat naar de computer gestuurde 3D planning. Sinds jaren gebruikt hij hiervoor zowel Nobelguide als Materialise software. Tevens behaalde hij ook zijn erkenning als implantoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie.

 

LinkedIn

 

Big registratie: 39059038702

Big registratie: 39059038702